Hos oss får du professionell hjälp med allt från att komma igång med ett projekt till att slutföra det. Vi lägger vikt på kunnande, utveckling och pålitlighet. Vi vill göra din hemrestaurering så smidig som möjlig och erbjuder fungerande, personliga och kvalitativa lösningar. Till våra tjänster hör både planering, kontrollmätning, tillverkning och installation, samt också renoveringsarbeten.

Köksplanering

Välkommen till oss för att förverkliga ditt drömkök tillsammans med en inredningsplanerare! Vi hjälper dig att planera ett praktiskt och välfungerande kök.

Köksplaneringen i faser:

1. Granskning av utgångsläget

Du får bekanta dig med våra modeller, material och tjänster.

2. Köksplanering

Vad vill du ha och vad önskar du dig? Vad kräver du av ditt kök? Vi planerar ditt nya kök, ända till sista detaljen. Du ger oss bottenritningar samt bilder, t.ex tidningsurklipp som är viktig ur planeringssynpunkt.

3. Presentation av köksplaneringen

Du får ta del av köksplaneringen i detalj och diskutera eventuella ändringar du vill göra samt kostnadskalkyler. Om du är nöjd med planen gör vi ett köpeavtal.

4. Kontrollmätning

Vi besöker platsen där köket skall installeras för kontrollmätning.

 

 

Skärgårdens glasförmedling
Inredningsplanering

I juni 2017 utexaminerades Nicolina Galkin som inredningsplanerare från Helsinki design school. Vi erbjuder inredningsplaneringstjänster både till hem och företag, i Åbolands skärgård och i närområdet. Inredningsplaneringen görs enligt kundens behov och önskemål.

Vi erbjuder hjälp med utrymmes- och inredningsplanering, planering av väggfast och fristående inredning, produktinredning, färg- och materialplanering, textilplanering samt konsulthjälp.

Installation och renovering

Vi har många års erfarenhet och erbjuder god service och professionellt utförda installationer. Du kan antingen demontera gamla köket själv, eller be oss göra det för dig. Sedan installerar vi det kök du har beställt enligt nyckeln i handen-principen. I samband med köksrenoveringen har du goda möjligheter att ge även andra delar av hemmet ett lyft. Vi hjälper dig gärna genom hela projektet!

Solskydd- Markiser och persienner

Vi säljer och installerar också markiser, persienner och andra solskyddsprodukter.

En stilig markis krönar fönstret. Den skyddar, hindrar bländande solstrålar, ger skugga, skapar stämning och blir en fin detalj i husets utseende.

 

Apollo, http://www.apollokaihdin.fi/

Ruutu kaihdin, http://www.ruutukaihdin.fi/aurinkosuojat

Diamantborrningar
Transporter till skärgården

Vi sköter också transporter ut till den yttre skärgården.