Meiltä saat ammattitaistoista apua projektin käynnistämisestä sen loppuun asti. Panostamme osaamiseen, kehitykseen ja luotettavuuteen. Haluamme tehdä kodin kunnostamisesta teille mahdollisimman helppoa ja vaivatonta ja tarjoamme teille toimivat, yksilölliset ja laadukkaat ratkaisut. Palvelumme kattaa suunnittelun, mittakäynnit, valmistuksen ja asennuksen sekä muut mahdolliset remontit.

Keittiösuunnittelu

Tervetuloa toteuttamaan unelmakeittiösi yhdessä suunnittelijan kanssa. Me autamme teitä suunnittelemaan käytännöllisen ja toimivan keittiön.

Keittiösuunnittelun vaiheet:

1. Yleiskatsastus

Tututustuminen mallistoon, materiaaleihin ja palveluihimme.

2. Suunnittelu

Mitä asiakas haluaa, toivoo ja vaatii keittiöltään? Suunnittelemme uuden keittiön kaikkine yksityiskohtineen. Asiakkaalta saamme pohjapiirustuksen sekä tarvittaessa kuvia, lehtileikkeitä ja muuta keittiösuunnittelun kannalta tärkeää tietoa.

3. Keittiösuunnitelman esittely

Suunnitelma käydään läpi yksityiskohtaisesti ja keskustellaan mahdollisista muutoksista sekä kustannusarviosta. Jos asiakas on tyytyväinen suunnitelmaan, voidaan tehdä sopimus keittiön hankinnasta.

4. Mittojen tarkistaminen

Käymme asennuspaikalla tarkistamassa kaikki tarvittavat mitat.

 

 

Saariston lasivälitys
Sisustussuunnittelu

Nicolina Galkin on opiskellut sisustussuunnittelua Helsinki design schoolissa ja valmistunut kesäkuussa 2017. Tarjoamme sisustussuunnittelupalveluita sekä koteihin että yrityksille. Suunnitelma tehdään asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Tarjoamme apua tila- ja sisustussuunnittelussa, irto- ja kiintokalustesuunnittelussa, tuotesuunnittelussa, väri- ja materiaalisuunnittelussa, tekstiilisuunnittelussa tai konsultointiapua.

Asennus ja remontointi

Tarjoamme teille hyvä palvelu ja ammattitaitoinen asennus monen vuoden kokemuksella. Voit joko itse purkaa tai me puretaan vanha keittiö puolestasi ja asennetaan tilaamasi keittiön paikoilleen avaimet käteen periaatteella. Keittiöremontin yhteydessä on hyvä mahdollisuus myös kohentaa muun ympäristön ilmettä. Autamme teitä mielellään läpi koko projektin!

 

Aurinkosuojat- Markiisit/ kaihtimet

Meidän tuotevalikoimassa myös markiisit, kaihtimet sekä muut aurinkosuoja tuotteet ja tähän kuuluva asennuspalvelu.

Tyylikäs markiisi kruunaa ikkunan. Markiisi suojaa, estää häikäisevät valonsäteet, antaa varjoa, luo tunnelmaa ja viimeistelee talon.

Apollo, http://www.apollokaihdin.fi/

Ruutu kaihdin, http://www.ruutukaihdin.fi/aurinkosuojat

Timanttiporaukset
Kuljetus saaristoon

Meiltä myös kuljetusmahdollisuus ulkosaaristoon.